DATUM INFORMATIKA
Društvo za računalno programiranje

Usluge

Predstavljamo Vam tim vrsnih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom. Svaki zadatak, svaki projekt, svaka napisana linija koda i svaki nacrtani crtež odišu lakoćom i znanjem. Ne postoje riječi koje mogu oslikati entuzijazam i želju za stvaranjem i razvojem novih sustava i procesa. Zato mi u Datum Informatici puštamo da naš rad pokaže tko smo, a da zadovoljstvo naših klijenata govori u naše ime.

Internet Razvoj

PHP, MySQL, XHTML, CSS, JavaScript

Internet Razvoj - Datum Informatika Dozvolite da Vas uvedemo u svijet interneta kroz skup provjerenih tehnologija koje se koriste diljem svijeta. Recite nam što želite i mi ćemo Vam to pružiti. Tako je jednostavno! Dozvolite sebi da iskusite punu tehničku podršku i znanje, od osnovne ideje koju nam donesete, do profesionalne implementacije koja će učiniti Vašu tvrtku jedinstvenom na internetu.

Računalno Programiranje

Visual Basic .NET, C++, Delphi

Računalno Programiranje - Datum Informatika Ako Vam treba aplikacija koja će ispuniti neku Vašu potrebu ili običan hir, nudimo Vam:
- jednostavne Windows(R) aplikacije za svakodnevnu upotrebu
- brze i optimizirane aplikacije napravljene po Vašim specifikacijama
- dizajn objektno orijentiranih sustava

Grafički i Industrijski Dizajn

AutoCAD, Photoshop, Illustrator

Grafički i Industrijski Dizajn - Datum Informatika Potreban Vam je umjetnik? Imamo ih!

IT Consulting

Imamo odgovor na svako Vaše pitanje

IT Consulting - Datum Informatika Imamo jednostavnu viziju: Ne postoji ništa što ne možemo postići. Komunikacija je ključ našeg poslovanja. Svakodnevnim dijalogom sa našim klijentima, kroz znanje i djeljenje iskustava ostvarujemo najbolje rezultate i dostižemo zadane ciljeve.

Zastupanje Inozemnih Tvrtki

Dobrodošli u Hrvatsku

Zastupanje Inozemnih Tvrtki - Datum Informatika Pružamo Vam usluge analize i istraživanja tržišta, kao i zastupanja u Hrvatskoj sa zagarantiranom diskrecijom i lakoćom pristupa Vašeg poslovanja domaćem tržištu.