DATUM INFORMATIKA
Društvo za računalno programiranje

O Nama

Naša vizija

Zastanemo i sagledamo...

Naša vizija - Datum Informatika

Godine rada u pozadini dovele su ovaj tim do ruba. Tada je postalo jasno da ne samo da se svijet neće promijeniti za nas, već ni da mi nećemo ništa promijeniti u njemu. Ali postoji jasna vizija o tome gdje smo i što želimo:
Ne postoji ništa što ne možemo postići....

Graditi svoj svijet je izazov. Ovdje mi određujemo pravila i biramo svoj put. Oni koji odluče pratiti naš put i raditi sa nama mogu postati dio nečega velikog. Pomičemo granice, stvaramo i razvijamo, borimo se da probudimo najbolje u svakom klijentu kojega upoznamo. Biramo integritet prije novca što nam dopušta da budemo svoji, i da radimo kako znamo da je ispravno. Svako naše rukovanje je zavjet za budućnost.

Naša misija

Poštovanje prema našim klijentima

Naša misija - Datum Informatika

Imamo jednostavnu misiju:
Ostaviti jedinstven trag u ovome svijetu.

Datum Informatika je osnovana iz potrebe da se bude drugačiji, jedinstven, da se pruža besprijekorna usluga koja u potpunosti ispunjava svaku potrebu koju naši klijenti imaju. U svijetu brzih promjena i stalno rastuće tehnologije, zastali smo i sagledali ih... Onda smo ugrabili ono što smo osjetili da će ispuniti potrebe naših klijenata i pretvorili u proizvod koji oslikava ono što jesmo. Uvijek svjesni toga gdje smo i što smo, gajimo najdublje poštovanje prema našim klijentima.